پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

واکنش چین به تحریم آمریکا علیه ظریف

«هوا چانینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری هفتگی در پکن، گفت چین با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ظریف مخالف است و اعتقاد دارد که باید برای حفظ ثبات در منطقه غرب آسیا، تلاش کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 01
کد خبر: ۱۸۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه چین روز پنج‌شنبه با انتقاد از اقدام آمریکا در تحریم «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که واشنگتن باید برای کاستن از تنش‌ها تلاش کند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، «هوا چانینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری هفتگی در پکن، گفت چین با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ظریف مخالف است و اعتقاد دارد که باید برای حفظ ثبات در منطقه غرب آسیا، تلاش کرد.

 

چانینگ همچنین گفت پکن انتظار دارد واشنگتن به جای «ریختن نفت بر آتش» تنش‌ها، در جهت حفظ صلح و ثبات در منطقه حرکت کند. چانینگ تأکید کرد که گفت‌وگو و دیپلماسی، بهترین مسیر برای حل مناقشات است.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا بامداد امروز ظریف را به دلیل «سخنگویی» از جانب ایران در سرتاسر جهان، در فهرست تحریم قرار داد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که ظریف در سفر به نیویورک، با رسانه‌های مختلف آمریکایی مصاحبه کرده و سیاست‌های واشنگتن را مورد انتقاد قرار داد.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: چین ظریف تحریم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار